CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ KEMAL ZEYBEK TIP BAYRAMI MESAJI

CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ KEMAL ZEYBEK TIP BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Bilim ve Teknoloji ile Tıp alanında yaşanan yenilikler hızla devam etmektedir.

A+A-

. Hekimlerimiz hastalarını tedavi ederken, Tıp ve Bilim alanında ışık hızı ile gelişen yenilikleri de takip etmek zorundadırlar. Zor şartlar altında görev yapan Hekimlerimiz; Hastalarını kısa sürede iyileştirmek ve sağlığına kavuşturmak için ellerinden gelen çabayı sergilemektedirler.

Hekimler, Hipokrat yemini etmişlerdir, hastalarının rengine, diline, inancına ve cinsiyetine bakılmaksızın hasta olan herkesi tedavi etmek durumundadırlar. Hekimlerimiz yenilikleri takip ederek ve uygulayarak tedavi süreçlerini kısalmaya çalışıyorlar.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALDIRILAR SON BULMALIDIR

 Samsun milletvekili Kemal Zeybek; Hekimlerimiz zor şartlar altında özveriyle mesai kavramını dikkate almadan görev yaparken bazen şiddet olayları ile karşılaşmaktadırlar, hastasına hizmetten başka bir düşüncesi olmayan Hekimlerimize yönelik saldırılar zaman zaman şiddetini artırarak cinayetle sonuçladığına tanık oluyoruz.

Hekimlerimiz, sağlık çalışanları kesintisiz hizmet verirken çalışma ortamlarının daha sağlıklı olması ve iyi olması içinde yetkililerin gerekli tedbirleri alması ile sağlık çalışanlarının kendilerini güvende hissetmeleri çalışma kalitesini artıracaktır.

Hekimlerimiz, Bilimsel ve Teknolojik gelişmeleri takip ederek hastalarına süresiz sağlık hizmeti sunarken  saldırıya uğramalarının şiddetle karşısındayım. Sağlıkta ve her alanda şiddeti kınıyorum. Hastalarını tedavi eden; Başta Hekimlerimiz olmak üzere sağlık sektörü çalışanlarının 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLUYORUM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler