CHP kadın kolları Başkanından Açıklama

CHP kadın kolları Başkanından Açıklama

Bafra’nın çalışkan ve ülkesini seven kadınları hepinize selam olsun.

A+A-

Ülkemiz zor günlerden geçmekte. Bu zor günlerde ilk ayağa kalkacak kadınlardır. Geçmişte böyle oldu. Şimdi de kadınlar; ülkesini, çocuklarının ve torunlarının yarınlarını düşünerek ayağa kalkmalı.

Değerli kadınlar; bu bir parti seçimi, partiler arası yarış değildir.Evet ya da hayır demeden önce bunun nedenlerini öğrenmeliyiz.

Cumhurbaşkanı hepimizin cumhurbaşkanı. Bu anayasa ile başkana verilen haklar dünyanın en masum liderini bile diktatör yapacaktır. Tek adam rejimi kurulacak, tek adam hem hükümet, hem meclis, hem de mahkeme olacak. Rejim değişecek. Cumhuriyet fiilen ortadan kalkacak.

Meclisin görevi kalmayacak ama; 600 milletvekili seçilecek bu kadar vekil ne iş yapacak. Ekonomi, piyasa, ücretler, maaşlar tek adamın keyfine kurban edilecek. Kriz, iflaslar, işsizlik ve yoksullukla birlikte çöküş gelecek.

Başkan kanun yerine geçen kararname çıkarabilecek. Meclis fesih edilecek. Meclisin ve vekillerin etkisi ve yetkisi olmayacak. Her şeye bürokrasi hakim olacak. Seçtiğiniz vekillerden hizmet isteyemeyeceksiniz.

Hakimler ve savcılar başkanın sözünden çıkmayacak. Bugün tanıdığımız güvendiğimiz biri başkan olabilir. Yarın bir zorba, hukuk tanımaz birisi başkan olursa seni tanıyan kimse olmayacak. Can ve mal güvenliğin kalmayacak.

Tek adamın aklı herşeyin üstünde olacak. Biz hepimiz bu ülkenin insanıyız, ortak değerlerimiz var. Bunlardan asla vazgeçmemeliyiz. Evet diyen de hayır diyen de bu ülkenin insanı bu bir parti seçimi değil.

Torunlarımızın gelecekte nasıl  yönetilmesini istiyoruz seçimi. Torunum demokrasi ile yönetilen bir ülkede yaşasın diyorsanız önümüze konan bu karardan HAYIR’ı seçeceğiz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.