CHP heyeti Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti

CHP heyeti Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti

CHP heyeti Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti

A+A-

FOTO GALERİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Çanakkale Millet Vekili Muharrem Erkek, CHP Parti Meclis Üyesi Sevda Kılıç, Samsun CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz, Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay ve beraberindeki heyet parti binasında partililer ile bir araya geldi.

 Parti binasında gerçekleşen toplantıda partililere hitap eden İlçe başkanı Nihat Oktay; ’CHP olarak ülkenin geçtiği sıkıntılı süreçte doğruları savunarak dik durmaya devam ediyoruz. Bafra’da CHP siyasi tarihinde ilk defa ana muhalefet olma başarısını göstermiştir’ ’dedi.

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Ordu M.Vekili Muharrem Erkek yaptığı konuşmada,’’Sevgili partililer ülkemiz ekonomik olarak iflas etmiş durumdadır, şu anda devletin yapabildiği hiçbir çalışma kalmadı. Çünkü devletin kasası boşaldı. Şimdi diyeceksiniz ki ülkede köprüler yapılıyor, evet yapılıyor, âmâ devletin bu köprülere harcadığı beş kuruş para yok. Bu köprülerden garanti geçişlerden gelecek paralar hesaplanıp yapılıyor.85 milyar dolarlık para bitti. Hazinede para bitti, inşalardaki para bitti yüzden de bir partili olarak söylemiyorum. Bu ülkenin CHP’sine ihtiyacı var. Bunlar sadece yandaş ve rant ekonomisinin peşinde koşuyorlar’’dedi.

  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Çanakkale Millet Vekili Muharrem Erkek, CHP Parti Meclis Üyesi Sevda Kılıç, Samsun CHP İl Başkanı Tufan Akcagöz, Bafra CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay ve beraberindeki heyet,Alaçam ve 19 Mayıs ilçe örgütlerinde partililerle buluştu. Aynı heyet, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar'ı makamında ziyaret etti ve Bafra ilçesinde halk pazarını gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.