CEZZAR'DAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

CEZZAR'DAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Bafra’da faaliyette bulunan CEZZAR Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Atmaca tarafından Bafra Asırlık Büyük Park’ta anlamlı ve 500 kişilik iftar yemeği düzenlendi.

A+A-

İşadamı Eyüp Atmaca geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında,’’ Yüce Allah’ın bizlere lütfettiği nimetlerden birisi de mübarek Ramazan ayıdır. Ramazan ayı; ibadet, rahmet ve mağfiret ayıdır. Bereketi bol, hayrı açık olan bir aydır. Bu ay, bağışlanma ve ihsan ayıdır. Ramazan ayı maddi ve manevi kirlerimizden temizleneceğimiz, insani duyguların coştuğu, tövbe edip hakka yönelme şuurunun geliştiği manevi bir terbiye ayıdır. Bu mübarek zaman dilimi kainatın sahibi Cenab-ı Hakkın bizlere vermiş olduğu büyük bir ganimettir.  Davetimize icabet eden tüm dostlarımıza,büyüklerimize sonsuz teşekkür ederken, bu arada Pazartesi günü idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramlarını Kutluyorum.’’dedi.   

 

İftar yemeğinden okunan dualardan sonra çay sohbeti yapıldı.

İftar yemeğine Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Atmaca Ailesi, CEZZAR Limitet Şirketi Personeli ve ailesi ile davetliler katıldı. 

cezzardan-geleneksel-iftar-yemegi.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-001.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-002.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-003.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-004.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-005.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-006.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-007.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-008.JPGcezzardan-geleneksel-iftar-yemegi-009.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.