CEMALETTİN ŞİMŞEK’İN POLİS HAFTASI MESAJI

CEMALETTİN ŞİMŞEK’İN POLİS HAFTASI MESAJI

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167’nci yıl dönümü nedeniyle, bir mesaj yayınladı.

A+A-

 

Milletvekili ŞİMŞEK mesajında;”

           

     “Aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin  huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyorum.

      Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız.

      Gücünü milletimizden ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

      Gece-gündüz, tatil-bayram demeden, çok ağır çalışma şartları altında, hayatını tehlikeye atarak görev yapan polislerimiz, ekonomik olarak yaptıkları işin karşılığını alamamaktadırlar.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili olarak polislerimizin sorunlarını çözmek ve sosyal haklarının iyileştirilmesini sağlamak amacıyla üzerimize düşen her şeyi yapmaktayız ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.

       Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yılında tüm polislerimizin Polis Haftası’nı kutluyor, görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.