ÇARŞAMBALI KADIN ÇİFTÇİLERDEN ANKARA ÇIKARMASI

ÇARŞAMBALI KADIN ÇİFTÇİLERDEN ANKARA ÇIKARMASI

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan kadın çiftçiler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın davetiyle Ankara’ya geldi.

A+A-

Karaaslan’ın davetiyle Ankara’ya gelen kadın çiftçiler, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen Grup Toplantısı’na katılarak Başbakan Yıldırım ile de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Çarşambalı kadın çiftçiler TBMM’de AK Parti Grup Toplantısı sonrası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ile bir araya gelerek taleplerini ilettiler. Görüşmeye, ayrıca Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya ile Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı da katıldı.

TBMM’deki görüşmelerin ardından AK Parti Genel Merkezi’ne gelen kadın çiftçiler, Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’ı makamında ziyaret ederek, daveti için Karaaslan’a teşekkür ettiler.

Kadın çiftçileri kabul eden Karaaslan, “Her metrekaresinde büyük bir zenginliği barındıran Anadolu topraklarımızın bereketine bereket katan çiftçilerimizin alın teri ve emeğiyle ortaya koydukları çaba ve değer şüphesiz bizler için çok kıymetlidir. Her alanda olduğu gibi tarımda da çok büyük bir potansiyeli barındıran şehrimizin güçlü potansiyelini harekete geçiren Samsun’umuz ve ülkemiz için üreten tüm çiftçilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Tarımsal destekler konusunda bugüne kadar hükümetlerimiz çiftçimizi hiçbir zaman yalnız bırakmamış, verimin artırılmasına yönelik politikalarla daima çiftçimizin yanında olmuştur. İstikrar ve güvenin hâkim olacağı yeni dönemde de çiftçilerimize yönelik destekler artarak devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

ankara-cikartmasi-1.jpgankara-cikartmasi-2.jpgankara-cikartmasi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.