ÇARŞAMBA'DA CİNAYET: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

ÇARŞAMBA'DA CİNAYET: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

Samsun’un Çarşamba ilçesinde otomatik tüfek ve tabancayla yapılan saldırıda aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı.

A+A-

Olay, Gökçeçakmak Mahallesi Elmalık Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 3 yıl önce Alibeyli Mahallesi’ne kaçarak dini nikahla evlenen Zeliha D.(19), baba evine döndü. Bunun üzerine damat tarafı genç kadının baba evine gelerek aileyle görüşme yaptı. Damat tarafı evden ayrılarak bindikleri 17 AN 288 plakalı kapalı kamyonetten otomatik tüfek ve silahlarla kız tarafına yaylım ateşi açtı.
Saldırıda aynı aileden Ahmet D., İsmail D., İsa D., İlker D., Yakup D. ve gelin Zeliha D. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri ilk müdahaleyi yapmasına rağmen İsmail D. olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılardan İsa D. ise kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan durumu ağır olan İlker D. ve Ahmet D ise Samsun'daki hastanelere sevk edildi.
Saldırganlar Yakup K., Hamza K., Eyüp K. ve Mustafa K. olay yerinden geldikleri 17 AN 288 plakalı araçla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. 
Olayı duyan yakınları hastaneye akın ederken, sinir krizleri geçirdiler. Saldırganların yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.