Çarşamba hava limanında oy kullanılabilecek mi?

Çarşamba hava limanında oy kullanılabilecek mi?

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Yurtdışı Seçmenlerin 16 Nisan 2017’de yapılacak Halkoylaması için Samsun Çarşamba Havaalanı’nda oy kullanabilmeleri için YSK’ya başvuruda bulunacağız” dedi

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Samsun Çarşamba Havaalanı’nda tadilatların 1 Mart 2017’de başlayacak olmasından dolayı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Yurtdışı Seçmenlerin oy kullanabilmesi için havaalanında bulunan sandıkları kaldırılmasına karar vermiş. Tadilatların başlangıç tarihinin 1 Ağustos 2017 tarihine ötelenmesinin ardından sandıkların yeniden kurulabilmesi için YSK’ya başvuruda bulunacağız” diye konuştu.

 

KARARI YSK VERECEK

Göksel açıklamasını şöyle sürdürdü: “Samsun Çarşamba Havaalanı’nda yapılacak tadilatların başlangıç tarihi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız tarafından 1 Mart 2017 olarak belirlenmişti. Bu süreçte YSK da, havaalanımızda bulunan ve Yurtdışı Seçmenlerin oy kullanabilmeleri için kurulan sandıkların kaldırılmasına karar vermiş. Havaalanındaki tadilatların, Samsun’da düzenlenecek olan 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları dolayısıyla 1 Ağustos 2017 tarihine alınması sonrasında, biz de YSK tarafından kaldırılan sandıkların yeniden kurulabilmesi için başvuruda bulunacağız. Başvurumuzun sonrasında, YSK tarafından verilecek kararın takipçisi olacağız.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.