Canik'te Ramazan bereketi sürüyor

Canik'te Ramazan bereketi sürüyor

Canik'te Ramazan etkinliklerinin 7. gününde geleneksel çocuk oyunları ile minikler ve büyükler eğlenceli vakit geçirdi. Birlik-beraberlik örneğinin sergilendiği iftar sofrasında binler Ramazan'ın bereketini paylaşıyor.

A+A-

Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri bu yıl da oldukça renkli geçiyor. Binlerce kişi her akşam iftarda aynı sofrada buluşurken, iftar sonrasında ise birbirinden farklı etkinlikler yoğun ilgi görüyor. Etkinliklerin 7. gününde Başkan Osman Genç de, vatandaşlara yemek dağıttı.

AYNI SOFRADA BULUŞUYORLAR

İftar öncesinde kazanın başına geçen Başkan Osman Genç, kepçeyi eline aldı, vatandaşlara yemek dağıttı. Daha sonra birlik ve beraberlik fotoğrafının en güzel şekilde yansıdığı Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda kurulan iftar masalarını dolaşan Başkan Genç, sohbet ettiği vatandaşlara hayırlı iftarlar diledi. İftar sonrasında ise, yoğun ilgi gören ve binlerce kişinin yer aldığı etkinliklerin 7. gününde geleneksel çocuk oyunları özellikle miniklere güzel bir akşam yaşattı. Orta oyunlarının yanısıra Nasrettin Hoca da çocukların büyük ilgisini çekti.

BİRLİK-BERABERLİK ÖRNEĞİ

Sosyal belediyecilik anlayışları gereği vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Osman Genç, "Hepimiz aynı sofrada Ramazan’ın bereketini paylaşıyoruz. Burada her gün yürekler birlik oluyor, güzel bir birlik-beraberlik örneği sergileniyor. Ramazan'ın bütün güzelliklerinin yaşandığı iftar yemeklerinde bunun en güzel örneğini hep beraber yaşıyoruz. İnşallah bu sofralarımızda bulunan çocuklarımız da bu maneviyatı, bu değerlerimizi geleceğimize aktaracaklar" dedi.

canik-1.jpgcanik-2.jpgcanik-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.