Canik'te kadro sevinci

Canik'te kadro sevinci

Canik Belediyesi'nde sürekli işçi kadrosuna geçen taşeron işçiler, kendilerine kadro verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hükümete ve kendilerine destek veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti.

A+A-

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda toplanan işçiler, taşeron işçilere kadro verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet ile bu süreçte kendilerine destek veren Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Başkan Osman Genç'in yanısıra AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, Başkan Yardımcıları Alican Usta, Mustafa Erbay, Şirket Müdürü Ali Kutlu ile Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün'ün de yer aldığı programda, işçiler, "Hayaldi Gerçek Oldu. Kadromuzu Veren Sayın Cumhurbaşkanımıza Teşekkür Ederiz" ve "Bizlere Vermiş Olduğu Desteklerden Dolayı Sayın Osman Genç Başkanımıza Teşekkür Ederiz" yazılı pankartlarla teşekkürlerini dile getirdi.

 

GENÇ, İŞÇİLERİN HEYECANINI PAYLAŞTI

İşlerin heyecanını paylaşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sürekli kadronun işçilere hayırlı olmasını diledi. Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız bu işin mimarı. Sürekli kadronun işçilerimize verilmesinden dolayı başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere sayın Başbakanımıza ve Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Almış olduğunuz bu kadronun tüm taşeron çalışanlarına, şehrimize, ülkemize ve ülke insanımıza hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 

BİZ BİR EKİBİZ

Belediye çalışanları olarak ekip olduklarına da işaret eden Başkan genç, "Bizim görevimiz halkımıza hizmet etmek. Halkımızın yüzünü güldürünce, onları memnun edince biz de mutlu oluyoruz. Bizi halkımız hizmet etmemiz için seçti. Hangi işi yaparsak yapalım hepimiz hizmetin bir parçasıyız. Bana göre hizmet için çalışan her bir arkadaşımız çok değerli. Çalışmak, millete hizmet etmek ibadetlerin en güzelidir. Biz tıpkı bir orkestra gibi ekibiz ve halkımıza yaptığımız tüm hizmetlerde her çalışanımızın emeği var" diye konuştu.

 

152 ÇALIŞANLA GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ

İşçiler adına konuşan Şirket Müdürü Ali Kutlu, "Taşeron yasasıyla daha hızlı ve etkin çalışma dönemine gireceğiz" derken, personelden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, "Sayın Cumhurbaşkanımız çalışanlarımıza bu müjdeyi verdi ve birlikte çalıştığımız çalışanlarımızla bunu taçlandırmış olduk. 152 emekçimizle birlikte gönül birlikteliği içerisindeyiz" şeklinde konuştu. AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler de, şunları söyledi: "Bugüne kadar taşeron yasasıyla ilgili bir çok söylemler, spekülasyonlar oldu. Hükümetimiz kararlı bir şekilde ekonomik yükü de göze alarak kadroyu verdi, taşeron işçiler hayallerine kavuştu. Hayırlı olsun."

Programın sonunda işçiler adına Şirket Müdürü Ali Kutlu, Başkan Osman Genç'e teşekkür ederek plaket verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.