Canik'in kızları turnuvaya katılıyor

Canik'in kızları turnuvaya katılıyor

Türkiye genelinde bir çok turnuvada şampiyonluklar elde eden Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı'nın alt yapı sporcuları, Burhani'ye de turnuvaya katılacak.

A+A-

Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın alt yapısı Türkiye genelinde önemli turnuvalara katılmaya devam ediyor. Antrenör Mehmet Küntüşlü idaresinde hazırlanan Basketbol Takımı'nın U14 ve U16 takımları, Burhaniye Cap Turnuvası'na katılacak. Cuma günü başlayacak ve üç gün sürecek turnuvaya iki takımla katılan Samsun temsilcisi sporcular, yurt genelinden 11 önemli takımın yer alacağı turnuva öncesi oldukça iddialı.

11 TAKIM KATILIYOR

Samsun Canik Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Hamza Aygün, "Turnuvaya Ankara, İzmir Urla, Güre, Burhaniye gibi bir çok yerden 11 elit takım katılıyor. Bu tür turnuvalar çocuklarımızın gelişimi için çok önemli. Alt yapı oyuncularımız çeşitli kategorilerde daha önce bir çok önemli başarılara imza attılar. İnanıyorum ki bu turnuvada da önemli dereceler yapacaklardır. Ben alt yapı oyuncularımızı yetiştiren, turnuvalara hazırlayan Mehmet Küntüşlü hocamıza teşekkür ediyor, kızlarımıza turnuvada başarılar diliyorum" dedi.

2-666.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.