Canik’in dev kompleksi

Canik’in dev kompleksi

Canik Belediyesi tarafından Samsun'a kazandırılan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, her gün yüzlerce kişiye kapılarını açıyor. Dev spor kompleksi, sadece Canik değil, Samsun ve bölge için önemli bir spor kompleksi özelliğini taşıyor.

A+A-

Gençleri sağlıklı bir geleceğe hazırlamak ve ilçede spor bilincini insanlara aşılamak amacıyla Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, her gün yüzlerce gence kapılarını açıyor. Toplam 9 bin 500 metrekare arsa üzerine 4 bin 500 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen dev tesis, sadece Canik değil, Samsun ve bölge için önemli bir spor kompleksi özelliğini taşıyor.

DEV SPOR KOMPLEKSİ

Ulusal ve uluslararası salon sporlarına uygun olan spor merkezi, içerisinde bulunan basketbol-voleybol sahası, kondisyon merkezi, step ve aerobik salonları, sauna ve kafeteryaları, her türlü salon sporu için uygun ortamı ile aynı anda 750 sporcunun spor yapmasına fırsat tanıyor. Bahçesinde bulunan halı sahası, egzersiz aletleri, otoparkı ve çevre düzenlemesiyle bölgesine ayrı bir hava katan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, 3 bin sporcu ordusuna sahip Samsun Canik Belediyespor Kulübü’ne bağlı sporcuların yanında il geneline de hitap ediyor.

GENÇLER FİZİKEN DE GELİŞİYOR

Gençliğe yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Son 15 yılda gençlerimiz için eğitim ve kültür yatırımlarının yanında spor yatırımları da hayata geçirdik. Gençlerimiz eğitim ve kültür yatırımları ile milli ve manevi anlamda yetişirken, spor tesislerimizde de fiziken kendilerini geliştiriyorlar. Hasan Doğan Spor Merkezimiz başta olmak üzere ilçemizin dört bir yanına kurduğumuz spor tesislerimiz sayesinde gençlerimiz sokaklardan kurtuluyor” dedi.

BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR

Yüzlere gencin uluslararası başarılar elde etmesine imkan sağlayan Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nden aynı zamanda aileler de yararlanabiliyor. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'ni ilçeye kazandıran Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür eden vatandaşlar, "Çocuklarımız sokakta oynamak yerine burada spor yapıyor. Aynı zamanda bizler de fitness, step, aerobik ve kondisyon salonlarından yararlanıyoruz. Böyle bir spor tesisine sahip olduğumuz için şanslıyız. Başkanımıza bize bu imkanı sunduğu için teşekkür ederiz" dedi.

canik’in-dev-kompleksi-1.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.