CANİK, PARKEYE ÇIKIYOR

CANİK, PARKEYE ÇIKIYOR

ürkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 7 sezondur mücadele eden Samsun Canik Belediye Spor Kadın Basketbol takımı Pazar günü sahasında oynayacağı maç ile sezona başlıyor.

A+A-

Canik Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Osman Genç,” Kadın basketbol takımımız şehrimizin dünyaya açılan yüzüdür. Tüm Samsunluları maça davet ediyorum” dedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Samsun’u temsil eden Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol takımı sezona Kırçiçeği Bodrumspor ile oynayacağı maç ile başlıyor. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlama saati ise 14:00.

GENÇ’TEN MAÇA DAVET

Samsun Canik Belediye Spor kadın basketbol takımının dünyanın her yerinde şehrin tanıtımına katkı yaptığını ifade eden Başkan Genç, “ Spor dünyanın her tarafında ilgiyle takip edilen, kitleleri peşinden sürükleyen bir dal. Kadın Basketbol Takımımız şehrimizin dışa, dünyaya açılan yüzüdür ve şehrin tanıtımına da katkı sağlıyor. Samsun'u en üst ligde 6 yıl başarıyla temsil eden takımımız, bu yıl da inşallah 7. sezonunda başarılı olacaktır. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi takıma sahip çıkmak üzere maçlara davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.