CANİK MUTLU, ZABITASIYLA HUZURLU

CANİK MUTLU, ZABITASIYLA HUZURLU

Canik Belediyesi Zabıta Birimi ekipleri, halkın sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat görevde.

A+A-

Zabıta ekipleri, yaptıkları çalışmalarla halkın yasa ve yönetmelikler çerçevesinde yaşam kalitesinin yükselmesine öncülük ediyor.

Türkiye’nin Gözbebeği Canik'te vatandaş huzurlu ve mutlu, zabıtasıyla geleceğinden umutlu. İlçede 1 müdür, 13 personel ile hizmet veren Canik Belediyesi Zabıta Birimi, vatandaşın rahatı ve huzuru için 7 gün, 24 saat görev yapıyor. Vatandaşın nezih ve sağlıklı koşullarda hizmet almalarını ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamayı amaçlayan zabıta ekipleri, olaylara hızlı ve anında müdahale ederken, ilçe genelinde yürüttüğü aktif denetimlerle vatandaşın sağlığını ve huzurunu bozacak hiç bir şeye geçit vermiyor.
 
OLAYLARA HIZLI VE ETKİN MÜDAHALE
Halkın sağlığı ve huzurunun öncelikleri olduğunu belirten Canik Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, ''Zabıta personelimiz birçok konuda eğitim aldı. Artık ekiplerimiz olaylara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebiliyor. Ekiplerimiz, günün 24 saati şikayetleri değerlendiriyor ve denetimlerini yapıyor. Bu düzenleme, vatandaşlarımız ve esnaflarımız tarafından da olumlu karşılanıyor. Canik halkının sağlıklı koşullarda hizmet alması ve huzurlu bir ilçede yaşamaları için çalışıyoruz'' dedi.
 
ŞİKAYETLER DEĞERLENDİRİLİYOR
Vatandaşların pazaryerlerinde ve marketlerde gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabileceklerine dikkati çeken Canik Belediyesi Zabıta Birimi Müdürü Erol Balcı da, ''Halkımı huzursuz edecek ortamlara ve kişilere müsaade etmeyeceğiz. Fırından lokantaya, kasaptan markete kadar birçok noktada sıkı denetimler yapıyoruz. Halkın sağlığını doğrudan ilgilendiren gıda sektörü başta olmak üzere, farklı meslek gruplarında da zabıta denetimleri hızlı bir şekilde sürüyor. Ayrıca, vatandaşlarımızın şikayetleri de titizlikle değerlendiriliyor. Vatandaşlarımız her türlü şikayetlerini 153 Alo Zabıtaya 24 saat iletebilirler'' şeklinde konuştu.
 
ZABITA HAFTASI KUTLU OLSUN
Zabıtanın, vatandaşın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesi olduğunu ifade eden Balcı, şunları söyledi: "Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu vesileyle başta Canik Belediye Zabıta Birimi çalışanlarımız olmak üzere ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyorum."
Köksal ÖNER

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.