Canik Belediyesi Çalışmaları Devam Ediyor

Canik Belediyesi Çalışmaları Devam Ediyor

Canik Belediyesi, eğitim, kültür, sanat, spor, turizm ve kentsel dönüşüm gibi proje çalışmalarını yeni yılda da sürdüreceğini bildirdi.

A+A-

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yeni yılda 15 Temmuz Şehitler Tepesi, Meşe Orman Park, Oyuncak Müzesi, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, cami çevre düzenlemeleri, hanım konakları ve spor tesisleri ile kentsel dönüşüm gibi birçok projenin hayata geçeceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediyelere örnek olan projeleri hayata geçirdiklerine işaret etti.

Geçen yıl ilçeye önemle projeler kazandırdıklarını vurgulayan Genç, şunları kaydetti:

"İnşallah 2018 yılında da şehrimiz ve insanlarımız için hizmet üreteceğiz. Eğitim, kültür, sanat, spor, kentsel dönüşümün yanı sıra turizm alanında da yatırımlar yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz 15 Temmuz Şehitler Tepesi, Meşe Orman Park ve Oyuncak Müzesi projeleri, şehrimize dışarıdan gelecek insanları kendine çekecek projelerdir. İki projemiz insanları doğayla buluştururken, Oyuncak Müzesi de şehrimize farklılık ve zenginlik katacak. Ayrıca Canik Millet Cami, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi 2018'de hizmete girecek. Ayrıca bir çok mahallemizde hanım konakları ve cami çevre düzenlemeleri gibi projelerimiz devam ediyor. 15 Temmuz Şehitler Tepesi projesi 22 bin metrekare alan üzerinde uygulanıyor. İçerisinde kafeterya, müze, ahşap yürüyüş yolları, yeşil alan, meydan ve Şehitler Anıtı'nın yer alacağı proje kapsamında 15 Temmuz Şehitler Tepesi'ne özel ışıklandırma sistemleriyle dev Türk bayrağı da dikilecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.