Canik Basket'te kontrol zamanı

Canik Basket'te kontrol zamanı

Yerli oyuncularla yeni sezon hazırlıklarına başlayan Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un yeni oyuncuları sağlık kontrolünden geçti.

A+A-

Yeni sezona hazır girmek isteyen Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekibi Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı'nın yeni oyuncuları özel bir hastanede sağlık testinden geçti. Yabancı oyuncular Sequoia Holmes ve Nicole Romeo ile yerli oyuncu Melisa Can sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcular, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Hazırlıkların sonunda lige en iyi şekilde başlamak istediklerini belirten Samsun Canik Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Hamza Aygün, oyuncuların sağlık kontrollerinden geçtiğini ve yabancı oyuncuların da katılmasıyla yeni sezon hazırlıklarının belirlenen takvime göre devam ettiğini söyledi. Samsun Canik Basket’te daha önce de Kristina Alminaite ve Neslihan Demir sağlık kontrolünden geçmiş, her iki oyuncunun da yapılan testlerde sağlıklı olduğu anlaşılmıştı.

basket1.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.