Hande Demet`i solladı

Hande Demet`i solladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde karşılıklı iki mekanda konser veren pop müziğin kraliçesi Hande Yener ve ünlü sanatçı Demet Akalın konserinde rekabet hat safhaya çıktı.

A+A-

Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan Pasha Clup’de sahne alan Hande Yener, karşı clup’de sahne alan Demet Akalın’ı açık ara solladı. Karşılıklı mekanlarda sahnelere çıkan ikilinin bilet satışları ortaya çıktı. Yener’in bilet satışları 2 bin'i bulurken, Demet Akalın’ın bilet satışları ise bine ulaşamadı. Yener’in sahneye çıktığı mekanda izdiham olunca eğlence mekanı kapılarını müşterilere kapattı. Yener’in sahne aldığı Pasha Clup’de adım atacak yer kalmazken, birçok hayranı ise kapıda kaldı. Demet Akalın’ın sahne aldığı mekanın ise yaklaşık bin kişiyi ağırladığı belirtildi.

HABERLER İŞLETMECİ TARAFINDAN YALANLANDI
Birçok internet sitesi ve gazetede çıkan haberler ise Pasha Clup işletmecisi Levent Akbulut tarafından yalanlandı. Bilet satışlarını basın mensupları ile paylaşan Akbulut, Hande Yener’in satış rekoru kırdığını açıkladı. Bazı yayın organlarında çıkan Hande Yener haberlerinin yalan olduğu da yazılı açıklama ile bildirildi.
Hande Yener konserinde yazılan sayının doğruluk payı olmadığını söyleyen Akbulut, “Görüntülerimiz, fotoğraflarımız var. Satışlarımız ortada, bilet kalmadı. Kapılarımız gece yarısı kapandı. Birçok müşterimiz yer olmadığından dışarıda kaldı. Sattığımız bilet sayısı 2 bine ulaştı. Çok kalabalık bir geceydi. Yalan haberler yapanları esefle kınıyorum. İşletmemizi zedeleyecek şekilde yapılan haberlerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.