ÇAMAŞ, Yakakent Teşkilatıyla Buluştu

ÇAMAŞ, Yakakent Teşkilatıyla Buluştu

24 Haziran Milletvekili genel seçimlerine 39 gün kala Samsun Milliyetçi Hareket Parsiti Milletvekili aday adayı Abdurrahman Çamaş ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş Milliyetçi Hareket Partisi Yakakent ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket Partisi Yakakent İlçe Başkanı Avukat Erol Apaydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu. 24 Haziran seçimlerinde kısa sürede ve ramazan ayına denk gelen seçimlerde seçim çalışma yöntemi ve prensipleri hakkında fikir alışverişlerinde bulundu.

 

Çamaş, “Yüreğimizi, Milliyetçilik sevdamızı ortaya koyarak bu yola çıktık. Bu yola çıkarken yemin ettik daha iyi ve daha güçlü bir Türkiye için çalışacağımıza. Bu süreçte aday olalım, olmayalım hiç fark etmeyecek, biz yine davamızın birer neferi olarak hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Seçim süresince bize sadece bizim partilimiz değil her kesimin ortak adayı olmaya çalışacağız. Seçim süresince değil her zaman herkesimin kapısını çalacağız gitmediğimiz yer, gitmediğimiz ilçe, gitmediğimiz köy, gitmediğimiz ev olmayacak bunun için gerekirse uyumayacağız ama çalışacağız" dedi.

yakanet-ilce-teskilatina-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.