ÇAMAŞ "TERÖR DEVLETİ İSRAİL"

ÇAMAŞ "TERÖR DEVLETİ İSRAİL"

Terör Devleti İsrail 'in yaptığı katliamı lanetle kınıyor , saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili A. Adayı Abdurrahman Çamaş, İsrail askerlerinin protesto gösterilerinde bulunan Filistinlilere yaptığı saldırıyı kınadı.

Milletvekili  A.Adayı Çamaş,  "ABD Büyükelçiliği’nin Kudüs’e taşınması kararı kışkırtma hareketidir ve önlem alınmazsa çok tehlikeli boyutlara ulaşabilir. İsrail, şiddet ve terörü politikasını benimseyerek masum Filistinli kardeşlerimizin hayat ve varlık haklarına kast etmiş, sonuç itibariyle katliamcı bir devlet olduğunu resmileştirmiştir. İsrail’in katil askerleri kadın, yaşlı, çocuk ayırt etmeden gerçekleştirdiği saldırılarda bebekler de öldürülmüştür. Katliamda 59 kardeşimiz hayatını kaybetmiş, yaralanan sayısı ise şu an 2770 olarak açıklanmıştır. Bu tablo Müslümanları derinden üzerken İsrailliler tarafından da kutlama yapılmaktadır. Filistin halkı yalnız değildir, bu insanlık suçunu bizlerde şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz"dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.