Çamaş polislerin bayramı kutladı

Çamaş polislerin bayramı kutladı

27’inci Dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Bayram’da görev yapan polisleri yalnız bırakmadı.

A+A-

Abdurrahman Çamaş, Bafra Emniyet Müdürlüğü ve sırasıyla, Çocuk şube, trafik büro, Trafik Bölge Amirliği, asayiş karakolunu ziyaret ederek görev yapan polislerle bayramlaştı.

Halkın huzurunu koruyan sizlere ne kadar minnet duysak azdır diyen Çamaş, eğer yataklarımızda rahat uyuyabiliyorsak bu sizlerin sayesindedir dedi.  Milletvekili adayı Çamaş, Bayram’da da görevlerinin başında olduklarını vurgulayarak teşekkür etti.

Son olarak, “Her kesime hitap edeceğiz diyerek çıktığımız bu yolda kimseyi ardımızda bırakmadan, dinlemediğimiz, çözmediğimiz sorun kalmayacak dedi.. Biz bunun için çalışacağız. Biz sahip çıkacağız. Vatani görevde bulunan her kardeşimin can sağlığı için yapılacak her şeyi yapacağım. Göz yummayacağım.  Bizleri var eden, huzur içinde yaşatan siz değerli kardeşlerimin de sorunu kalmayacak” diyerek desteklerini istedi.

camas-polislerin-bayrami-kutladi--3.jpgcamas-polislerin-bayrami-kutladi--4.jpgcamas-polislerin-bayrami-kutladi--5.jpgcamas-polislerin-bayrami-kutladi-1.jpgcamas-polislerin-bayrami-kutladi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.