ÇAM GÖLÜ YAZA HAZIRLANIYOR

ÇAM GÖLÜ YAZA HAZIRLANIYOR

Çam gölü Mesire alanı ve Tesislerinde Belediyemiz Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım, onarım ve çevre temizliği işlerine başlanmıştır.

A+A-

Bu kapsamda öncelikle etrafa gelişi güzel atılmış katı atıkların toplanması, yeşil alanlardaki ağaç ve bitkilerin bakımı ve tesislerin dış mekânları durumundaki tuvalet, çeşme ve diğer hizmet tesislerinin bakım onarımının yapılması planlanmaktadır. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA ‘Çam gölünün Uzun zamandır ihmal edilmesi ve gereken ilgiyi görmemesi neticesinde oluşmuş mevcut durumunun en kısa sürede yapılacak çalışmalarla düzeltileceği ve ilçemizin en önemli turizm alanlarından olan Çam gölü Mesire Alanı ve tesislerinin eksiksiz ve tüm potansiyeli ile vatandaşlarımızın hizmetine sunulmasını hedeflediklerini belirtmiştir.  

                Öncelikle mevcut tesislerin kullanılabilir durumda olanlarının en kısa sürede faaliyete geçirileceğini, uzun vadede ise kalıcı tesislerin tamamen yenilenerek, halkımızın beğeni sine ve hizmetlerine sunulacağı müjdesini vermiştir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum