BYEGM’den “Fotoğraflarla 15 Temmuz Sergisi”

BYEGM’den “Fotoğraflarla 15 Temmuz Sergisi”

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümünde Ankara’da fotoğraf sergisi açacak.

A+A-

15 Temmuz’un yaşattıklarını, o gecenin bizlerde bıraktığı izleri fotoğraf yada yazılarla anlatmak mümkün değildir. Bir şehit annesinin acısını bir kare fotoğrafla tarif etmek mümkün mü? Tabii ki hayır. Bu asil millet gece gündüz demeden ülkenin geleceği için sokaklarda nöbet tutarak, milli birlik ve beraberliğin Türk halkında diri olduğunu ortaya koydu.

Milletin meclisinin bombalandığı ve masum insanların acımasızca kurşun yağmuruna tutulduğu o geceyi, basın mensuplarının görüntüleri ile milli birlik ve beraberliğin canlı tutulması amacıyla fotoğraf sergisi açacak. BYEGM Basın, Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda 15 Temmuz’da açılacak ve 20 Temmuz’a kadar sürecek olan sergi, her gün 09:00-22:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacaktır.

15 Temmuz gecesi ile ilgili Samsun’da da çeşitli etkinliklerin yapılacağını dile getiren Samsun Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mücahit Taşkın, Türkiye geneli yapılan bu etkinliklere halkın yoğun ilgi göstermesini istedi. İl Müdürü Taşkın, Türk milletinin böyle hain bir durumla bir daha karşı karşıya gelinilmemesi temennisinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.