Buyurun hamsiye

Buyurun hamsiye

Öğretim Üyelerinden Öğrencilere Hamsi Partisi

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri yeni gelen öğrenciler için hamsi partisi düzenledi.
OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Kampüsü’nde düzenlenen hamsi partisine fakülte dekanı Prof. Dr. Metin Eker, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker’in organizasyonunda, fakülteye yeni gelen öğrenciler ile üst sınıftaki öğrencilerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşması için yapılan hamsi partisi tam bir şölen havasında geçti. Eski ve yeni öğrenciler kendileri için hazırlanan masalarda hocalarının ızgarada pişirdikleri hamsileri afiyetle yediler.
Hamsi partisini geleneksel hale getirdiklerini söyleyen Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Metin Eker, “Kurulalı 3 yıl olan Güzel Sanatlar Fakültesi’nin şu anda 150 civarında öğrencisi oldu. Bu sene ikincisini yaptığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz ’Kasım Ayı Hamsi Partisi’nde amacımız yeni gelen öğrencilerin üst sınıflarla tanışması ve kaynaşmasını sağlamak. Dersler başlayalı 2 ay oldu. Yaklaşık 100 kilo hamsi ile 200’e yakın öğretmen, öğrenci ve davetlilerin katılımı ile etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen öğrencilerimizi Karadeniz’in geleneksel ürünü olan hamsi ile tanıştırmaya çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.