Büyükşehirden Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

Büyükşehirden Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkinlik düzenledi. ‘Yaşam Onlarla Daha Güzel’ sloganıyla gerçekleşen etkinliğe öğrenciler ile vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

A+A-

Türkiye’deki en modern barınak olarak gösterilen Samsun Büyükşehir Belediyesi Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Evi’nde düzenlenen 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliğine Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı ile belediye bürokratları ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik kapsamında 400 kedi ve köpeğin kaldığı sahipsiz sokak hayvanları doğal yaşam alanını gezen katılımcılar, Büyükşehir Veteriner Şube Müdürü Nurhan İşler’den çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.  Kedi Kasabası, Köpek Sevgi Evi ve barınakları dolaşarak hayvanları seven öğrenci ve vatandaşlar, eğlenceli zamanlar geçirdi.

Etkinlik, fotoğraf çekimiyle sona erdi.

buyuksehirden-dunya-hayvanlari-koruma-gunu-etkinligi-1.jpgbuyuksehirden-dunya-hayvanlari-koruma-gunu-etkinligi-2.jpgbuyuksehirden-dunya-hayvanlari-koruma-gunu-etkinligi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.