BURUNCALI HASAN YILDIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BURUNCALI HASAN YILDIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İsmet Paşa Mahallesi sakinlerinden Buruncalı Hasan Yıldız son yolculuğuna Dualarla ve Gözyaşı ile uğurlandı.

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesi İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı ve 1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız’ın babası Buruncalı Hasan Yıldız Mahmut Sarı Camisin de kılınan Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna dualarla ve gözyaşı ile uğurlandı.

Merhum Hasan Yıldız’ın Cenazesi İsmet Paşa mahallesindeki evinin önünden helallik alındıktan sonra aynı mahallede bulunan Mahmut Sarı Camisine getirildi. Burada Öğle namazının müteakip, kılınan Cenaze Namazından ardından Bafra Asri Mezarlığındaki Aile Kabristanlığında yaklaşık 2,5 yıl önce vefat eden eşi Satu Yıldız’ın yanına dualarla ve gözyaşı ile defin edildi.

Cenazeye Bafra Samsun Millet Vekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Devlet Hastanesi Baş Hekim Yardımcısı Davut Çepni, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın, Bafra Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal,İş Adamı Nail Yaldır,Mahalle Muhtarları çok sayı da vatan katıldı.

buruncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-001.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-002.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-003.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-004.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-005.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-006.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-007.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-008.jpgburuncali-hasan-yildiz-son-yolculuguna-ugurlandi-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.