Bursaspor Başakşehir'i konuk edecek

Bursaspor Başakşehir'i konuk edecek

Bursaspor, Süper Lig’in 20. haftasında yarın sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek.

A+A-

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın Timsah Arena Stadyumu’nda Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek.

18. RANDEVU
İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 18. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 17 müsabakada yeşil-beyazlılar, 7 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, Medipol Başakşehir ise 5 karşılaşmada gülen taraf oldu. 5 müsabakada ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan müsabakadan Medipol Başakşehir, 2-1’lik skorla galip ayrılmasını başarmıştı.

TEK EKSİK HOSOGAI
Bursaspor’da Medipol Başakşehir mücadelesi öncesi kart cezalısı Hosogai dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Dünkü antrenmanda dizindeki ağrısı sebebiyle kondisyon salonunda çalışan Cristobal Jorquera’nın durumunun ise maç saati netlik kazanacağı öğrenildi.

DÜDÜK HÜSEYİN GÖÇEK’TE
Yarın Timsah Arena Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Serkan Ok yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erkan Akbulut olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.