BUNUN ADI PROVOKATÖRLÜK !!!

BUNUN ADI PROVOKATÖRLÜK !!!

Ali Keskin - Bafra55.Net / Bafra’da “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebeti ile resim sergisi açıldı.

A+A-

Bafra ilçesinde bir okul tarafından alış veriş merkezinde, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” resim sergisi açıldı. Okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan sergide darp edilmiş kadın resimleri ön plana çıkarılarak, kadının maruz kaldığı şiddeti ön plana çıkarmak erkeklerin bir katil, cani, tacizci vs. gibi gösterilmesi...12.Sınıf öğrencileri tarafından bu tür bir sergi hazırlanması durumu daha da farklı boyutlara taşıyor. Yeni yetişen neslin “bir erkek düşmanı “olarak yetişmesi mi hazırlanıyor. TV dizilerinde bile şiddet uyarısı yapılırken 12 sınıf öğrencilerine bu resimleri hazırlatan zihniyeti sorgulamak lazım.

İnsanı, insana ait değerleri, tabiatı ve sömürülebilecek ne varsa hepsini sömürme konusunda her gün yeni şeytanî günler uyduran kapitalizm ve satanizm, en çok kadın ve çocukları kullanıyor. Dinî eğitimin yetersizliği, batının gayri insanî hayat tarzına karşı özlem ve yönelim gibi seküler düzenin geliştirdiği sıkınlar nedeniyle kadına yönelik bazı şiddet hadiseleri üzerinden bütün erkekler kurtulunması gereken birer ‘canavar’ olarak gösteriliyor. Medyanın köpürtmesi ve bazı çevrelerin akla ziyan yorumlarıyla erkek düşmanlığına dönüşen süreçte kadın ile erkek arasına şeytanî duvarlar örülüyor. Hepsi katil, tacizci, tecavüzcü ilan edilen erkekler ise bu zulme karşı isyanda.

ERKEK SÜREKLİ AŞAĞILANIYOR

Kadınların öldürüldüğü ya da şiddet gördüğü haberleri bahanesi ile erkekler katil, tacizci, tecavüzcü ilan ediliyor. Son otuz yıldır dünya, son on yıldan beri de çıkarılan ‘pozitif ayrımcılık' kanunlarıyla Türkiye yeni bir döngüye girdi. Erkeklerin üzerine basarak kadınların yükselişi dönemi yaşanıyor. Her ne kadar bu sözde “eşitlik” gibi kulağa hoş gelen bir kelime ile sevimli gösterilmeye çalışılsa da aslında işin gerçeği kadınlar, erkeklere efendi olmaya çalışıyor.

Gelecek nesilleri bir erkek düşmanı olarak  yetiştirmek, beyinlerinin bir köşesine erkekler kurtulması gereken birer varlıktır anlayışını genç beyinlere yerleştirmeye çalışan bu tür çalışmanın ne yararı olacak merak ediyoruz.

erkek-surekli-asagilaniyor.jpegerkek-surekli-asagilaniyor-001.jpegerkek-surekli-asagilaniyor-002.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum