Bulvar Avm Büyük Bir Coşkuyla Açıldı

Bulvar Avm Büyük Bir Coşkuyla Açıldı

Samsun’un Bafra İlçesi Bafra Bulvar Avm büyük bir coşku ve katılım ile açıldı.

A+A-

Açılışa Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Milletvekili adayları, Bafra İlçe Müdürleri, Oda Başkanları ve Çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Bulvar Awm önünde yapılan ikramların ardından günün anlam ve önem konuşmasını Bafra Bulvar Awm sahibi Abdullah Çölcü yaptı.  

Abdullah Çölcü Konuşmasında” Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Bulvar Avm bir Özgür Avm kuruluşudur. 1988 yılında baba mesleği olarak sokak sokak, mahalle mahalle başladığımız ticari hayatımıza her geçen gün kendimizi daha da geliştirerek devam etmekteyiz. Bizler için en iyi hizmet en iyiyi, en kaliteliyi, en uygun fiyata siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktır. Her mahallede her sokakta yanı başınızdayız. Kıymetli misafirler mağazamızda birçok ürünü sizlerle buluştururken Bafra`da istihdama da katkı sağlıyoruz. Bu vesile ile kıymetli çalışma arkadaşlarımıza da özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çölcü’nün konuşmasının ardından Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel şu sözleri dile getirdi.

Türkel” Abdullah kardeşimi en içten dileklerimle kutluyorum ve Bafra’mıza yeni bir hizmet yeri kazandırdığı için onu canı gönülden tebrik ediyorum ve Bafra’mıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.   

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. 

bulvar-awm-acildi-1.jpgbulvar-awm-acildi-2.jpgbulvar-awm-acildi-3.jpgbulvar-awm-acildi-4.jpgbulvar-awm-acildi-5.jpgbulvar-awm-acildi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.