Bu yolları kim böldü?

Bu yolları kim böldü?

Bafra; Kobay şehir!

A+A-

Bir şehir düşünün hemen her şey onda deneniyor. Bir şehir girişi yapılıyor, kim nerden gidecek, kim kime yol verecek, geçerken bin bir zorluklar içinde girdiğiniz şehrin içinde yeni bir çalışma başlatılmış. Gençlik caddesi ve çatal kaldırım mevkiinde yol bölme ve yön verem amacı ile yapıldığı tahmin edilen bölmelere sürücülerde akıl sır erdiremiyor. Ne ışıklar beklemek ile bitiyor. Sağa ve sola gitmek için nereye girmemiz gerekiyor bunu bilemiyor. Dönüş yapacak dönemiyor, manevra yapması lazım.

 

ÇATAL KALDIRIM DEĞİL! ÖLÜM GEÇİTİ.

 Gençlik caddesi bir sorun’da çatal kaldırım çok mu iyi? Burada da  aynı sorun ile baş başa sürücüler, kim önce geçecek, kim kime yol verecek. Araç sürücülerinden kime sorsak nasıl buldunuz bölünme işlemini ‘’çizen kim’’ diye soruyor.Yarın yaşanacak olan kazaların sorumlusu kim olacak?Bütün tezatlar Bafra’da uygulanacak..

bafrada-bolunen-yollar.JPGbafrada-bolunen-yollar-001.JPGbafrada-bolunen-yollar-002.JPGbafrada-bolunen-yollar-003.JPGbafrada-bolunen-yollar-004.JPGbafrada-bolunen-yollar-005.JPGbafrada-bolunen-yollar-006.JPGbafrada-bolunen-yollar-007.JPGbafrada-bolunen-yollar-008.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum