BU OKUL ÇOK FARKLI

BU OKUL ÇOK FARKLI

İlkadim Atatürk Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri, 5. sınıf veli ve öğrencileriyle tanışma kahvaltısında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi

A+A-
İlkadım Atatürk Ortaokulu düzenlediği organizasyonlarla örnek olmaya devam ediyor. Başarı ortalaması ve düzenlediği etkinliklerde sık sık gündemde yer alan İlkadım Atatürk Ortaokulu, son olarak 5. sınıf velileri ve öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun yönetici ve öğretmenleri, 5. sınıf veli ve öğrencileriyle tanışma kahvaltısında buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Renkli görüntülerin oluştuğu organizasyonun son bölümünde öğrenciler müzik eşliğinde velileri ve öğretmenleriyle birlikte doyasıya eğlendiler.
 
'BÜYÜK BİR AİLEYİZ'
450 kişinin katıldığı kahvaltı programında konuşma yapan Okul Müdürü Rasim Nerse, "Atatürk Ortaokulu'nun büyük bir aile olduğunu bir kez daha gördük. Bu tarz organizasyonlar veli, öğrenci, okul işbirliğini güçlendirmekte ve eğitim öğretimin niteliğinin artmasında çok önemli rol oynamaktadır." dedi. Kahvaltı programına katılan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederek, birlik beraberliğin önemine dikkat çekti. Program sonunda ise veliler okul yönetime organizasyon için teşekkür ettiler.
bu-okul-cok-farkli-ilkadami-f.jpgbu-okul-cok-farkli-ilkadami.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.