BU KARGAŞAYA KİM DUR DİYECEK?

BU KARGAŞAYA KİM DUR DİYECEK?

Kimi velilerin dağılma saatlerinde kendi araçlarıyla çocuklarını almaya gelmesiyle birlikte okul önlerindeki trafik deyim yerindeyse tıkanıyor.

A+A-

Bafra’da özellikle ilköğretim okul önlerinde kendi araçları ile gelen aileler, araçlarını okulun kapışan çekince, servis araçları ise okula yaklaşmakta güçlük çekiyor. Zaten servislerini bulmakta zorlanan çocukların aileleri ise isyanlarda. Aileler ise bizler çocuklarımız servise veriyoruz perişan olmadan güvenli şekilde gidip gelsinler diye. Fakat bencil düşünceye sahip özel araç sahipleri araçlarını okulun önüne çekince servisler okula yaklaşamıyor. Bizim çocuklarımız araç aralarında canlarını riske atarak servislerini arıyor. Bunun neresi insanlık? Neresi hak?

 

Okulların dağılma saatlerindeki yoğunluk ve öğrenci servislerinin bekleyişine çocuğunu almak için kendi araçlarıyla gelen veliler de eklenince kimi okul önlerinde trafik durma noktasına geliyor.

Görüntülerdeki okul 29 Ekim ilköğretim ilkokulu. Öğrenci servisleri, okul önünde farklı noktalarda öğrencileri bekliyor. Okulun dağılma saatindeki yoğunluğa özel araçlarıyla çocuklarını almaya gelen veliler de dâhil olunca okul önünde yoğun bir araç trafiği oluşuyor.

bafrada-servi-araclari-sikintilari-3.jpgbafrada-servi-araclari-sikintilari-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.