Bu Gurur Aday Okullarının

Bu Gurur Aday Okullarının

Bafra ilçesinde Üniversite sınavlarında dereceye girerek Türkiye 15`ncisi olan Ertuğrul Uyar ve Türkiye 183`ncüsü olan Fatih Alperen Çelik için Aday eğitim Kurumlarında ödül töreni düzenlendi.

A+A-
Aday okullarında Düzenlenen törene Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Doğru Cevap ve Aday Eğitim Kurumları yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.
Törende konuşan Aday Okulları Kurucularından Yüksel Kaygısız, “ Bu yıl kurslarımızın üçüncü yılı. Dershaneciliğin son bulması ve özel okulculuğun devletimiz tarafından teşvik edilmesi ile bizde bu alanda önemli yatırımlar yaptık. Şuanda Bafra`da 3 tane özel okulla hizmet veriyoruz. Tabi her yıl olduğu gibi bu yılda emeklerimizin meyvelerini toplamaktan mutluluk duyuyoruz. Her yıl olduğu gibi derecelerle bitirdik. Türkiye 15`ncisi olan Ertuğrul Uyar ve Türkiye 183`ncüsü olan Fatih Alperen Çelik`i kutluyorum” dedi. Konuşmanın ardından Türkiye 15`ncisi olan Ertuğrul Uyar`a Kaymakam Türkel ve Milletvekili Kırcalı tarafından plaket ve ödül takdimi yapıldı. Türkiye 183`ncüsü olan Fatih Alperen Çelik`e ise ödül ve plaketi Başkan Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna tarafından verildi. Program çekilen fotoğrafların ardından son buldu.
bu-gurur-aday-okullarinin-1.jpgbu-gurur-aday-okullarinin-2.jpgbu-gurur-aday-okullarinin-5.jpgbu-gurur-aday-okullarinin1.jpgbu-gurur-aday-okullarinin11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.