BU BİR İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜDÜR

BU BİR İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜDÜR

İYİ Parti 1’inci Olağanüstü Kurultayı’na tüm engellemelere rağmen en az 125 bin kişinin katıldığını belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Bu bir iktidar yürüyüşüdür ve bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bizleri kimse durdurama

A+A-

‘TÜRK MİLLETİNİN UMUDU OLDUK’

İYİ Parti 1’inci Olağanüstü Kurultayı’nda partinin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener, yeniden genel başkanlığa seçildi. Polis kamera kayıtlarına göre en az 125 bin kişinin katıldığı kurultaya Samsun’dan da yoğun bir destek sağlandı. İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen İYİ Parti Kurultayı’nın, Cumhuriyet tarihinin en büyük siyasi kurultayı olduğunu belirterek, “Olağanüstü kongremizi yaparak genel başkanımızı seçtik. Devletimize, milletimize hayırlara vesile olur inşallah. 1 Nisan itibarıyla ülkemizin önünde yeni bir dönem başlamıştır. Şükürler olsun ki artık iktidar hedefleyen bir partimiz var. 1 Nisan başka bir gün benim için. İki yıllık emeklerin boşa gitmediğini görmemiz açısındansa paha biçilemez bir gün. Bu hareket Türk milletinin umudu olmuştur. Uzun yıllar sonra Türk Milleti kaderine boyun eğmemiş ve kendi iktidarını kurmaya karar vermiştir. Bu kongremiz, verdiğimiz bu kararın tüm dünyaya haykırılmasına vesile olmuştur.  İYİ ki bu partiyi kurmuşuz, İYİ ki bu partiye katılmışız” diye konuştu.

 

ENGELLEMELERE RAĞMEN

Ankara’da metro seferlerinin iptal edilmesine ve tüm engellemelere rağmen sevgi selinin önüne geçilemediğine dikkat çeken Başkan Süslü, “Bizlere bu coşkuyu yaşatan başta Muhterem Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e, organizasyonun başından sonuna kadar hiçbir aksaklık yaşanmaması için gece gündüz demeden ekibiyle birlikte mücadele eden Müsavat Dervişoğlu başkanımıza ve ekibine, teşkilatları organize ve motive eden Teşkilat Başkanımız Koray Aydın bey ve ekibine, illeri Ankara'ya kusursuz bir şekilde taşıyan, bildirdikleri katılımcı sayısından çok daha fazlasını Ankara Spor Salonu’na getiren il ve ilçe başkanlarımıza, kıymetli yönetimlerine, hafta sonlarını aileleriyle geçirmek yerine zahmetli bir otobüs yolculuğu ve akabinde saatlerce ayakta kalma pahasına bu tarihi güne tanıklık etmek üzere ülkemizin dört bir yanından akın akın Ankara'ya gelen güzel yürekli iyi insanlara sonsuz teşekkürler ediyorum. Rabbim yokluğunuzu göstermesin, Allah her birinizden razı olsun. Bu bir iktidar yürüyüşüdür ve bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bizleri kimse durduramayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.