BREZİLYA HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI

BREZİLYA HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI

2014 Dünya Kupası 3’üncülük maçında bu akşam Brezilya ile Hollanda karşı karşıya geldi. Mücadeleden 3-0 galip ayrılan Hollanda, 2014 Dünya Kupası'nda 3. oldu.

A+A-

Hollanda maça hızlı başladı. 3. dakikada Thiago Silva, Robben'i formasından çekip düşürünce hakem Djamel Haimoudi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Robin van Persie takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Hollanda çok geçmeden farkı 2’ye çıkardı. 16. dakikada Vlaar’ın ortasında savunmadan seken topu Blind ağlara gönderdi. (0-2) Karşılaşmanın ilk yarısı Hollanda’nın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda Hollanda noktayı koydu. İyi oyununu sürdüren Hollanda 90. dakikada Wijnaldum ayağından bulduğu golle durumu 3-0 yaptı ve 2014 Dünya Kupas'ını 3. sırada tamamladı.
Fenerbahçeli oyuncu Dirk Kuyt mücadelede 90 dakika boyunca yer alırken, Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder ısınırken sakatlanınca 11'den çıkarıldı. Maç için ısındığı sırada baldırında çekme oluşan Sneijder kadrodan çıkınca yerine Jonathan de Guzman dahil oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.