Branding Türkiye’den Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Dijital Markalaşma Zirvesi

Branding Türkiye’den Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Dijital Markalaşma Zirvesi

Branding Türkiye'nin etkinlik odaklı alt markası "Branding Türkiye | Etkinlik" ile “Ondokuz Mayıs Üniversitesi KOBİ ve Girişimcilik Topluluğu” işbirliğiyle organize edilen “Dijital Markalaşma Zirvesi” 19 Mart 2018’de Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İkti

A+A-

Branding Türkiye'nin etkinlik odaklı alt markası "Branding Türkiye | Etkinlik" ile “Ondokuz Mayıs Üniversitesi KOBİ ve Girişimcilik Topluluğu” işbirliğiyle organize edilen “Dijital Markalaşma Zirvesi” 19 Mart 2018’de Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

 

Branding Türkiye’nin event odaklı alt markası olan “Branding Türkiye I Etkinlik” ve “Ondokuz Mayıs Üniversitesi KOBİ ve Girişimcilik Topluluğu” işbirliğiyle organize edilen “Dijital Markalaşma Zirvesi”ne Ajans Paradise Genel Müdürü ve Branding Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Ferhat Sağlam, SEO Ajans İstanbul Genel Müdürü Salih Gedikli ve G4A Studio&Workshop Kurucusu Sercan Yılmaz konuşmacı olarak yer alacak.

 

Marka Danışmanı ve Dijital Pazarlama Uzmanı Mürsel Ferhat Sağlam, “Kavramlarla Stratejik Marka Yönetimi” başlıklı oturumda stratejik marka yönetimini, "nedir - nasıl" doğrultusunda yeniden yorumlayacak. SEO Uzmanı Salih Gedikli “Dijital Markalaşma Yolunda SEO” başlıklı ikinci oturumda, dijital pazarlamanın önemli bir parametresi olan SEO kavramının markalaşmaya olan etkisinden bahsedecek. “Markalaşma Yolunda Growth Hacking” başlığını taşıyan son oturumda Growth Hacking Uzmanı Sercan Yılmaz, “Markalaştığınız oranda mı büyürsünüz, yoksa büyüdüğünüz oranda mı markalaşırsınız?” sorusuna yanıt verecek.

 

“Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisat Fakültesi Konferans Salonu”nda gerçekleşecek olan etkinlik 19 Mart 2018 tarihinde saat 13:00’da başlayacak. Zirvenin ardından 25 katılımcıya çekilişle Dikeyeksen Yayıncılık etiketini taşıyan iş kitapları hediye edilecek.

 

Kitap çekilişine katılmak için “Branding Türkiye I Etkinlik”in resmî web sitesinde yer alan katılım formunun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri tarafından doldurulması gerekmektedir. Formu doldurmak için TIKLAYINIZ.

 

HAKKINDABranding Türkiye | Etkinlik

Branding Türkiye, “Branding Türkiye | Etkinlik” markasıyla, akademisyenleri ve sektör profesyonellerini üniversite öğrencileriyle buluşturuyor. Her ay farklı bir şehir ve üniversitede gerçekleşecek olan zirvelerin odağında marka, dijital, reklam, pazarlama, sosyal medya ve iletişim başta olmak üzere bütünleşik pazarlamaya dair tüm kavram, süreç ve uzmanlıklarla ilgili bilgi ve tecrübe aktarımı bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.