BOĞAZKAYA (TOSKÖY) ERKEK ÖĞRENCİLERİ YARARINA KERMES AÇILDI

BOĞAZKAYA (TOSKÖY) ERKEK ÖĞRENCİLERİ YARARINA KERMES AÇILDI

Bafra ilçesinde, Boğazkaya Mahallesi(Tosköy) Köyü Öğrenim Yaşındaki Gençlere Yardım Derneği tarafından düzenlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amaçlı kermes açıldı.

A+A-

Bafra Tekel Caddesi Cumhuriyet Meydanı Vakıf İşhanı altında düzenlenen kermesin açılışını Bafra Belediye Başkan vekili İsmail Kurt, MHP Samsun Milletvekili adayı Hüseyin Edis, Fatih Merkez, İrşadiye, Altınyaprak ve Mevlana Yurtları Müdürü Hüseyin Çelebi,MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar birlikte yaptı.

      Açılış öncesi bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkan vekili İsmail Kurt, “ Bu kermesin öğrencilerimize, yurdumuza hayırlı, uğurlu, bereketli olmasını temenni ediyor, burada yapılacak olan her alışverişin inanıyorum ki; kuruşu kuruşuna, amel defterinize kalıcı bir ibadet olarak kalacağına inanıyor, bu kermesimizin hepinize, öğrencilerimize, hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.   

     Duanın ardından, kermeste el işi ürünler satışa sunuldu. El emeği göz nuru ürünlerin yanında lezzetli yiyeceklerinde bulunduğu kermesin 5 gün açık kalacağı bildirildi. 

NAMIK AZGIN 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.