BOCCE’DE SAMSUNUN BAŞARISI

BOCCE’DE SAMSUNUN BAŞARISI

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bocce Bowling Dart Federasyonu Samsun İl Temsilciliği 2017 Faaliyet Programında yer alan tarafından Türkiye Bocce Petank Şampiyonasına 20-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapıldı.

A+A-

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  Bocce Bowling Dart Federasyonu Samsun İl Temsilciliği 2017 Faaliyet Programında yer alan tarafından Türkiye Bocce Petank Şampiyonasına 20-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapıldı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Bocce Bowling Dart Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Ramazan ÇOBAN Bocce Petank Türkiye Şampiyonasına Samsunu Temsilen 27 sporcu ile katılım sağladık. Yıldızlar Kategorisinde 240 Sporcunun  arasından Sporcumuz Huzeyfe Alptuğ KANIK Türkiye Üçüncü olmuştur. Sekiz Sporcumuz ise Milli Takım Seçmelerine çağrılarak Samsunumuzu en güzel şekilde temsil edeceklerdir.
Bizlere bu müsabakalara gitmemize destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ’a Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT’ a  Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR ’a Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR’ a Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner ŞAHIN’ e  Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN’ e  Yakakent Kaymakamı Muhammet TUGAY’ a  Yakakent Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Murat ORAL’ a  Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih İLERİ’ e Mevlanaspor Kulüp Başkanı Servet Şengül'e Karadeniz Rulo Çim sahibi Gürol SARI’ ya ve bu sporcularımızı yetiştiren Antrenörlerimize teşekkür ederim dedi.
 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.