Bocce Türkiye 1. Ligi 5. Etap Şampiyonası Sona Erdi

Bocce Türkiye 1. Ligi 5. Etap Şampiyonası Sona Erdi

Belediyemizin desteklediği ve ev sahipliği yaptığı Bocce Türkiye 1. Ligi 5. Etap Şampiyonasında Bursa takımları damga vurdu.

A+A-

18-20 Temmuz’da başlayan 15 takım ve 110 sporcunun katıldığı Türkiye Bocce 5. Etap Türkiye Finali bugün yapılan karşılaşmalarla son buldu.

Üç gün süren turnuvada Bursaspor 26 puanla birinci, 24 puanla Bursa Aile Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü ikinci, Kırıkkalespor ise 21 puanla üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri, Yakakent Kaymakamı Bahar Kaya, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Uluslararası Bocce Federasyon Başkanı ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu As Başkanı Faik Kapsız, Samsun İl Gençlik Spor Müdürü Süleyman Demirtaş, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve İlçe Gençlik Spor Şube Müdürü Murat Oral verdi.

Ödül töreni sonrası Bocce sporunun sahiplenilmesi gerektiğini belirten Yakakent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, 3 gün süren karşılaşmalar boyunca gördüğüm bu sporun centilmence geçtiği ve hiçbir taşkınlığın, aksaklığın yaşanmadığı güzel bir spor turnuvası olmasıdır. Sporcuların bir birilerine olan saygısından da bahseden Başkan Kıyma, çok spor organizasyonlarına gittim, ama ben bu spor dalı kadar sakin, centilmence geçen bir spor daha görmedim dedi.

Bocce Federasyonu As Başkanına ithafen konuşan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Kıyma, Yakakent’in kapıları size daima açık, ne zaman bir organizasyon yapmak isterseniz bu saha emrinize amadedir” dedi.

Bunun yanı sıra Başkan Kıyma sporcuları akşam düzenlenecek konser etkinliğine de davet ederek, 3 gün boyunca kıyasıya yarıştınız akşam da bunun keyfini sürün diyerek konsere davet etti.

bocce-turkiye-1-ligi-5-etap-sampiyonasi-sona-erdi4.jpgbocce-turkiye-1-ligi-5-etap-sampiyonasi-sona-erdi3.jpgbocce-turkiye-1-ligi-5-etap-sampiyonasi-sona-erdi2.jpgbocce-turkiye-1-ligi-5-etap-sampiyonasi-sona-erdi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.