BOCCE İL BİRİNCİLİĞİ ALAÇAM' DA YAPILDI

BOCCE İL BİRİNCİLİĞİ ALAÇAM' DA YAPILDI

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve BocceBowling Dart Federasyonu Samsun İl Temsilciliği 2017 Faaliyet Programı' nda yer alan Bocce Petank İl Seçmeleri 2 Nisan Pazar günü Alaçam Bocce Sahası' nda yapıldı.

A+A-

Toplam70 sporcu katıldı.Konu ile ilgili açıklama yapan İl Temsilcisi Ramazan Çoban " Bocce Petank İl Seçmeleri'nde dereceye giren sporcularımız, 20-23 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Petank Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır.

Bizlere her türlü desteklerini esirgemeyen Gençlikve Spor Bakanı'mız sn. Akif Çağatay Kılıç'a, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü'müz sn. Güven Özyurt'a, Kaymakam'ımız sn. Oğuz Alp Çağlar'a, Belediye Başkanı'mız sn. Hadi Uyar'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü'müz sn. Sezai Tural'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü'müz sn. Salih İleri'ye teşekkür ederiz. " dedi.

Oktay ZERRİN- Alaçam

bocce-il-birinciligi-alacam-da-yapildi.jpgbocce-il-birinciligi-alacam-da-yapildi-001.jpgbocce-il-birinciligi-alacam-da-yapildi-002.jpgbocce-il-birinciligi-alacam-da-yapildi-003.jpgbocce-il-birinciligi-alacam-da-yapildi-004.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.