BİZE AYAKKABI KUTUSU DEĞİL,HALKIN DESTEĞİ YETİYOR

BİZE AYAKKABI KUTUSU DEĞİL,HALKIN DESTEĞİ YETİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü Tekkeköy ve Asarcık ilçelerine yaptığı ziyaretlerde, “Bizim ayakkabı kutularımız yok, haram paramız yok, bize halkımızın desteği yetiyor” dedi

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü Tekkeköy ve Asarcık ilçelerine ziyarette bulundu. İlçe teşkilatlarında kısa bir sohbet yapan Başkan Süslü daha sonra sokağa inerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Halkın yoğun ilgisinden memnun olan Başkan Süslü, “İnşallah 7 Haziran tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi tek başına iktidar olarak ülkemizi bu çıkmazın içinden kurtaracaktır” dedi.

 

HİÇ KİMSEDEN SES YOK

Ülkenin geleceğinden endişe ettiklerine dikkat çeken Süslü, “Ülkemizin toprakları ayağımızın altından kayıyor. Bu iktidar döneminde özerklik tartışmaları yapılmaya başlandı. Buna rağmen hiç kimseden ses yok. Her şeyiniz olsa da ağzınızın tadı bozulduğu zaman huzurunuz olmaz. Bu nedenle ülkemizin saadet ve huzuru için vatanını, bayrağını seven herkes bu seçimde iktidara yerel seçimde gereken dersi sandıkta vererek hesap sorması gerekir” diye konuştu.

 

BİZE HALKIMIZIN DESTEĞİ YETİYOR

Tekkeköy ilçesinde bir esnafı ‘Bizim dolu ayakkabı kutularımız yok başkanım’ demesi üzerine Başkan Süslü, “Bizim de bazıları gibi ayakkabı kutularımız yok. Bugüne kadar aldığımız talim, terbiye, eğitim çerçevesinde hazırlanmış pek çok projelerimize ilişkin kutularımız vardır. Hayır, hasenat yapacak ve yardım sağlayacak vakfımız veya buna benzer kuruluşumuz da yoktur. Kendi gücümüzle, hayır, hasenat yapabilirsek ne mutlu bize. Allah’ım haram para yemeyi bizlere nasip etmesin. Bize halkımızın desteği yetiyor” ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.