BİZ ÜRETİM DİYORUZ BUNLAR TÜKETİM DİYOR!

BİZ ÜRETİM DİYORUZ BUNLAR TÜKETİM DİYOR!

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, ‘’Biz üretim diyoruz, fabrika diyoruz. Bunlar kıraathane diyor, çay diyor, kek diyor, tüketim diyor. Herkes her şeyi biliyor ve görüyor. Bu işsizleri avutmaktır, oyalamaktır’’dedi.

A+A-

Yoğun seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Öcal, Kavakpınar Mahallesi esnaflarınız ziyaret ederek 24 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi. Bafra’nın ve bu mahallenin evladı olduklarını söyleyen Öcal, dert ve davalarının millete hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

KIRAATHANE AÇMAK İŞSİZLERİ AVUTMAKTIR

Üretim ve kalkınmanın vazgeçilmez olduğunu belirten Mustafa Öcal, ‘’Biz üretim diyoruz, fabrika diyoruz. Bunlar kıraathane diyor, çay diyor, kek diyor, tüketim diyor. Herkes herşeyi biliyor ve görüyor. Bu milleti kekleyemezsiniz. İnsanımız işsiz, evine ekmek götürmek yerine kahvehane ve kıraathane köşelerinde pineklemek zorunda kalıyor. Sizi kahvehanelerden, kıraathanelerden kurtaracağız size iş vereceğiz, aş vereceğiz demek yerine kıraathaneler açacağız, ücretsiz çay ve kek vereceğiz demek işsiz vatandaşlarımızı avutmak ve oyalamaktır’’ ifadelerini kullandı.

KAYNAKLARI GÖSTERİŞE DEĞİL, ÜRETİME AYIRACAĞIZ

Saadet iktidarında kaynakların şahsi çıkarlar ve itibar için değil, milletin ihtiyaçları için kullanılacağını vurgulayan Öcal, ‘’Tüketime ve gösterişe ayrılan kamu kaynaklarını üretime ve istihdama tahsis ederek hızlı ve yaygın bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Bizi yıkım ekibi olarak tanımlama gayretindeler şimdi, evet yıkım ekibiyiz yolsuzlukta kurumsallaşanların kurumsallığını yıkacağız, hukuksuzluğu, adaletsizliği, yağmacılığı, adam kayırmayı yıkacağız’’şeklinde konuştu.

biz-uretim-diyoruz-bunlar-tuketim-diyor-mustafa-ocal1.jpgkavakpinar3.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.