BİZ BİR BEKA MÜCADELESİ VERİYORUZ

BİZ BİR BEKA MÜCADELESİ VERİYORUZ

Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Tekkeköy Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, Büyüklü Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla kendilerini karşılayanlara seslendiler.

A+A-

HDP ve Millet İttifakına sert sözlerle yüklenen Köktaş, “Teröristlerin inlerine girdikçe, onların leşlerini serdikçe, onlara vurdukça ses CHP’den geliyor” diye konuştu.

 

TERÖRİSTLERİN İNLERİNE GİRDİKÇE SES CHP’DEN GELİYOR

Tekkeköy İlçesi’ne bağlı Büyüklü Mahallesi’nde kendilerini bekleyen coşkulu kalabalık ile bir araya gelen Samsun Milletvekili Fuat Köktaş yaptığı konuşmada “Bizim kalplerimiz bir, gönlümüz bir yolumuz ve yolculuğumuz bir. Ama diğer tarafa bakıyorum ve acı tabloyu siz dahil hep beraber görüyoruz. Biz kırk yıldır bu ülkenin polisini katleden, askerini şehit eden, öğretmenini doktorunu dağa kaçıran, hizmet yapan iş makineleri yıkan yakan parçalayan teröristlerin inlerine girdikçe, onların leşlerini serdikçe, onlara vurdukça ses CHP’den geliyor. Ses İsrail’den geliyor, Pensilvanya’dan geliyor. Ses Londra’dan geliyor. Ne oluyor size. Biz ülkemizi savunuyoruz. Biz Beka mücadelesi veriyoruz. Sizlere ne oluyor. Ama dertleri şu, Türkiye ayağa kalkmasın, Türkiye büyümesin. Türkiye üretmesin. Türkiye güçlü olmasın ki kafasına vurup, elindekileri alalım dertleri var. Büyüklü bunlara 31 Mart’ta bir ders vermeye hazır mısınız?” şeklinde konuştu.

 

GELECEĞİ DE SİZ AYDINLATACAKSINIZ

Tekkeköy Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar ise, Büyüklü Mahalle’nin yine ismine yakışır şekilde davrandığını belirterek, “Yine muhteşem coşkulu bir kalabalık, yine içten samimi bir sürpriz. Büyüklü her zamanki gibi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. İsmi gibi büyük olan Büyüklü Mahallemiz sakinleri gecenin karanlığını aydınlattıkları gibi, varlıklarıyla soğuk havayı ve içlerimizi ısıttı. Milletvekilimiz Fuat Köktaş, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar, Milliyetçi Hareket Partisi Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural, İl Başkan Yardımcımız Merve Özön ve teşkilatımız ile birlikte Büyüklü Mahallemiz sakinleriyle bir araya geldik. Bizleri misafirden herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum