BİZ BAFRALILAR BÜYÜK BİR AİLEYİZ

BİZ BAFRALILAR BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF)'e bağlı İstanbul Samsun Bafra Düzköy’lüler Derneği birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenledi.

A+A-

İstanbul Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya katılım bir hayli yoğun oldu.

Kahvaltı programı tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Bafra İlçesine bağlı Düzköy’ün tanıtım sinevizyonu ilgi ile izlendi. Hatıralar canlandı. Programın sunuculuğunu İbrahim Şahin yaptı.

Dernek Yönetiminden Betül Ergün Düzköy Derneğinini kuruluşu hakkında bilgiler verdi.

Ergün,’’İstanbul’da yaşayan Bafra Düzköylülerin nufüs çoğunluğu olarak yaşadığı yer Kağıthane İlçesi Şirintepe Mahallesidir. Diğer derneklerin çalışmalarını gördükçe neden bizimde böyle bir derneğimiz yok dedik. 31 Ekim 2016 yılında kurucu başkanımız Kerem Alışkan tarafından Düzköy Derneği Kağıthane İlçesi Şirintepe Mahallesinde kurulmuştur.’’dedi.

İSTANBUL SAMSUN BAFRA DÜZKÖY’LÜLER DERNEĞİ BAŞKANI KEREM ALIŞKAN,‘’ DERNEĞİMİZ 2006 YILINDA BİR GRUP DÜZKÖY SEVDALISI İLE KAĞITHANE İLÇESİ ŞİRİNTEPE’DE KURULDU’’

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF)'e bağlı İstanbul Samsun Bafra Düzköy’lüler Derneği Başkanı Kerem Alışkan yönetimi adına bir konuşma yaptı.

Alışkan,’’ İstanbul Samsun Bafra Düzköy’lüler Derneğimiz

“ Ne mutlu ki Düzköy Derneği 10. Yaşını kutlamaktadır.

Derneğimiz 2006 yılında bir grup Düzköy sevdalısı tarafından Kağıthane İlçesi Şirintepe’de kuruldu.

O günden bu güne kadar bir çok önemli projeleri hayata geçirerek hemşerilerimizin arasındaki  kardeşliğin pekişmesi için , birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına 10 yıldır birçok etkinlikler ve programlar düzenledik.

Derneğimiz Birlik ve Beraberlik “ olarak hedef yaptığı buluşma etkinliklerine hız kesmeden devam etmektedir. Derneğimizin 10.yıl dönümü nedeniyle ‘’Birlik ve Beraberlik’’ amaçlı kahvaltı programı düzenledik.Bizler Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde onlarında destekleriyle devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çalışmalarımızda hız kesmeden devam ediyoruz. 10.yılımızı kutladığımız bu günde  aramızda bulunmanız bizleri onure etmiştir. İyi ki varsınız.’’dedi.

İSTANBUL BAFRA DERNEKLERİ FEDERASYONU (BADEF ) GENEL BAŞKANI MUSTAFA HACIOĞLU,

‘’ BİZ BAFRALILAR BÜYÜK BİR AİLEYİZ’’

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu yaptığı konuşmada,’’

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) olarak ilk başta özellikle  her zaman kendisini örnek aldığımız, maddi ve manevi desteğiyle her zaman yanımızda olan onursal başkanımız ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı’ya verdiği desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarız.

Bizler Bafra Dernekler Federasyonu olarak 12 dernekle İstanbul’da bir araya geldik. Bu birlikteliği bu derneklerimizin bir araya gelmesi ile oluşan federasyonumuzla sağladık.

Memleketimiz insanlarının değerlerini, kültürlerini, birlik ve beraberliklerini koparmamalarında bu derneklerimizin büyük önemi var. Bu gönül vererek yapılan işleri başarmak kolay değil. O nedenle siz kardeşlerimizi bir kez daha kutluyorum. Hemşehirlerimizin bir ve beraber olması bizleri gururlandırıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz Bafralılar büyük bir aileyiz. Dünyanın neresinde olursa olsun Bafralılar birbirlerine hem tutkun hem de düşkünlerdir. Bafralı bütün dernek başkanlarımız bu konuda büyük bir gayret ve istekle çalışmalarına devam ediyorlar. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

SAMKON  ONURSAL BAŞKANI, ASTAŞ HOLDİNG H.KAYA AŞCI , ‘’İSTANBUL  BAFRA DÜZKÖY’LÜLER DERNEĞİNE NİCE YILLAR DİLİYORUM’’

SAMKON Onursal Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı konuşmasında,’’Konuşmamım başında 10.yılını kutlayan  İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF)'e bağlı İstanbul Samsun Bafra Düzköy’lüler Derneğine nice yıllar diliyorum.

Biz, Bafra’dan hiç kopmadık ve aklımızdan geçeni hep sizinle paylaştık. Birlik beraberlik içerisinde, Astaş Holding Aşcı ailesi olarak çalışıyoruz. İnşallah aşağıdan gelecek olan nesiller, bizim çalışmalarımıza devam eder, Bafra’ya da daha güzel şeyler olur.

Gurbete gittiğimiz yıllardan bu güne 62 Ramazan ve Kurban Bayramının 60’ında Baba Ocağında olduk. Doğduğumuz toprakları unutmadık ve hiçbir zaman da unutmayacağız.  Hayırla yarışmak için çalışıyoruz. Doğduğum baba ocağı Bafra’mıza, köyümüze, mahallemize bir eser bırakabilirsek ne mutlu bize. Aşcı ailesi olarak kardeşimiz ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı ve diğer kardeşlerimiz ile İstanbul’da iş hayatımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız hizmetlerden Allah rızası için dualar alabilirsek ne mutlu bize. Bu da bizlere yeter de artar. Siz değerli Bafralı Dernek Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine, Ailelerine sağlıklı ve başarılar dilerim.’’dedi.

Konuşmalardan sonra ise sohbet edildi. Anı fotoğrafı çekildi.

Düzköy Dernek Başkanı Kerem Alışkan’da eski başkanlar Halil Özkök ve Ayhan Alışkan’ı onure ederek sahneye çıkartıp hep birlikte birlik beraberlik mesajı verdi. Bu tablo alkışlarla takdir edildi. Anı defterine davetliler duygularını yazdılar.

Kahvaltı programına SAMKON Onursal Başkanı, ASTAŞ HOLDİNG H.Kaya Aşcı, Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Hacer Ertürk, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İski Daire Başkanı Sadık Karabıyık, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF’e) bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Dernek Başkanı Halil İbrahim Mete, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, Furkan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Berati Ongun, Milli Futbolcu Semih Yuvakuran, SAYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mete Koca, Av. Afşin Hatipoğlu, Kağıthane Kaymakamlığı Mütevelli Heyeti Üyesi İşadamı Mustafa Bilgin, İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Dernek Başkanı Necati Karagöz, İstanbul Bafra Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday , İstanbul Bafra Dereler Köyü Kadınlar Kolu Başkanı Gülnur Önday, İstanbul Bafra Çetinkaya Dernek Başkanı Mesut Sağlam , İstanbul Bafra Çetinkayalılar Derneği  Onursal Başkanı Ahmet Çelik, İstanbul Bafra Dedeli Köyü Dernek Başkanı Mustafa Ünal , İstanbul Bafra Ayazağa Dernek Başkanı Aslan Koparan , İstanbul Bafra Ozan Köyü Dernek Başkanı Raşit Önder, İstanbul Bafra Kolaylılar Dernek Başkanı Rıfat Şen, İstanbul Bafra Beşyüzevler Dernek Başkanı Şenol Fırtına, İstanbul Bafra Gerzeliler Köyü Dernek Başkanı Ramazan Elik, İstanbul Bafra Düzköy Derneği Başkanı Kerem Çalışkan , İstanbul Bafra Kıraç Dernek Başkanı Muammer Durmuş , Alaçam Toplu Köyü Dernek Başkanı Adem Demir, yönetim kurulu üyeleri, Yeni As Bafra İstanbul Sorumlusu Gürkan Ünsal ile çok sayıda Bafra Düzköylüler katıldı.

badef-genel-baskani-mustafa-hacioglu..jpgduzkoy-dernek-baskani-kerem-aliskan..jpgkahvalti.-(1).jpgkahvalti.-(2).jpgkahvalti.-(3).jpgbiz-bafralilar-buyuk-bir-aileyiz.JPG

 

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.