'BİRLİKTE YÖNETİM' hayata geçti!

'BİRLİKTE YÖNETİM' hayata geçti!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "İlçeyi birlikte yöneteceğiz dedik. İnteraktif uygulama ile Atakumluların görüşlerini alıyoruz" dedi

A+A-

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında açıkladığı, 'Atakum'u ilçe halkıyla yöneteceğiz' sözünü şimdiden hayata geçirdi. Başkan Zihni Şahin, başlattığı 'interaktif uygulama' ile Atakumluların görüşlerini alıyor.

ULUSLARARASI MARKA ŞEHİR: ATAKUM!

Atakum'u geleceğe taşıyacak birbirinden önemli proje ve yatırımlar için halkın görüşlerinin son derece önem taşıdığını belirten Başkan Zihni Şahin, "Bu hedef ve amaç doğrultusunda, Atakum’da her insanımıza dokunan, her hemşerimizin faydalanacağı, Atakumumuzu ulusal bir şehir olmaktan uluslararası marka bir şehir olmaya ulaştıracak projelerimiz hayata geçecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

'KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK...'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin açıklamalarına şöyle devam etti:

"Atakumumuzu uluslararası marka bir şehir haline getirecek vizyon projelerimiz hazır. Bunları halkımızla paylaşacağız. Bununla birlikte toplumumuzun her kesimine dokunacak, hayatını kolaylaştıracak ve katkı yapacak projelerimizi de hazırladık. Bunları da göreve gelir gelmez hemen hayata geçireceğiz. Atakum için hazırız ve hazırlıklıyız. Kaybedecek zamanımız yok. Bu projelerimizle öncelikle dezavantajlı ve ihtiyaç sahibi insanlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayacağız, hayat standartlarını yükselteceğiz. İnsanımızı rahat ettireceğiz.

İNTERAKTİF UYGULAMAYA BÜYÜK İLGİ

Tüm Atakumlu hemşerilerimizle beraber Atakum olarak uluslararası marka bir şehir haline geleceğiz. Halkımızla birlikte yönetim anlayışımızın ilk adımını da attık. Atakumlu hemşerilerimize interaktif uygulama ile ulaştık. Halkımızın görüşlerini alıyoruz. Çok yoğun bir dönüş yaşanıyor. Uygulamamız şimdiden halktan büyük ilgi gördü. Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Söylediğimiz her şeyi hayata geçirmek arzusu ile halkımızla paylaşıyoruz."

SGK'YI ZİYARET:

Başkan Zihni Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Atakum'daki kamu kurumlarını ziyaret etti. Şahin, "Tevazu, samimiyet ve gayret ile herkese örnek gösterilen bir Atakum inşa etmek için hep birlikte kollarımızı sıvıyoruz. Sosyal Güvenlik Müdürümüz Ünal Kaya ve SGK Personelimizi ziyaret ettik işlerinde kolaylıklar diledik. El ele omuz omuza inşallah Atakum'da gönül belediyeciliği kazanacak" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.