Birinci devrenin şampiyonu Bafra Gençlik Hizmetleri

Birinci devrenin şampiyonu Bafra Gençlik Hizmetleri

Birinci amatör kümede son maç B grubundaki Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ile Fatih Reşadiye spor arasında oynandı.

A+A-

BAFRA55.NET/SEBAHATTİN GÜRGÜR

Dün birinci amatör B grubundaki birinci devrenin son maçında Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Fatih Reşadiyespor`u 5-1 yendi. İlk yarısı Barış ve Muhammed'in golleriyle 2-1 önde bitiren Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ikinci yarıda iki İlker`in ve bir de Anıl`ın attığı goller ile maçı 5-1 galip bitirdi. Grubun ikinci sırasında olan Fatih Reşadiyespor`a 5 puan fark atarak ilk devrede grubu şampiyon olarak bitirdi. Gruptaki diğer iddialı takım Kızılırmakspor`la arasındaki puan farkını da 6'ya çıkararak ikinci devreye avantajlı olarak başlayacak.  Birinci devrede 10 maç oynayan Gençlik Hizmetleri 8 galibiyet alırken 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.

Gerçek hizmetleri Spor Kulübü Başkanı Kerim Sayın ve Teknik Direktör İsmail Edis her türlü imkânsızlıklara rağmen böylesine büyük bir başarıyı elde ettiklerini ve bu başarıyı da ben, yönetimim teknik direktörüm ve futbolcularımın fedakârlıkları ile kazandıklarını söylediler. Bafra'daki birçok iş adamından, mülkiye amirlerinden futbol severlerden destek beklediklerini kendilerine destek sağlandığında başarılarının çıtasını daha da yükseğe çıkaracaklarının sözünü veren başkan ve yönetimi teminat olarak verdi. Teknik direktör İsmail Edis şimdiden ikinci devre hazırlıklarına başladıklarını rehavete kapılmadan takımı her yönüyle hazırlayıp daha başarılı bir Gençlik Hizmetleri Spor takımı olarak sahaya çıkacaklarını anlattı. Bafra'da futbolseverleri maçlarına muhakkak davet ediyorum diye konuştu. 

genclik-hizmetleri-1.jpggenclik-hizmetleri-2.jpggenclik-hizmetleri-3.jpggenclik-hizmetleri-4.jpggenclik-hizmetleri-5.jpggenclik-hizmetleri-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.