BİR ŞİİRDİ ŞARKIMIZ ŞİİR DİNLETİSİ

BİR ŞİİRDİ ŞARKIMIZ ŞİİR DİNLETİSİ

Samsun İlkadım İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sosyal Etkinlikler kapsamında, Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde “ Bir Şiirdi Şarkımız ” adlı şiir dinletisi düzenledi.

A+A-

İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali SEZEK ve Orhan DEĞER; Okul Müdürü Hakan SARIÖZKAN; müdür yardımcıları, öğretmenler; veliler ve öğrencilerin katıldığı şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

 İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali SEZEK ve Orhan DEĞER program sonunda; başta okul müdürü olmak üzere programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere tek tek teşekkür ettiler. Dinletinin beklentilerinin çok üzerinde olduğunu belirten Şube Müdürleri daha sonra öğrencilerin madalyalarını takdim ettiler.

Edebiyat Öğretmeni İsa SEMİZ, Müzik Öğretmeni Beril YÖRÜK, Resim Öğretmeni Behil KUZUBAŞ tarafından hazırlanan ve uzun bir çalışmanın sonucunda sahnelen program öncesi  fuayede Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı Öğrencileri, öğretmenleri Asiye YILDIZ rehberliğinde kokteyl organizasyonu gerçekleştirdiler. 

Okul Müdürü Hakan SARIÖZKAN, Türkiye’de ilk defa mesleki eğitim beceri testini uygulayan, alanında Samsun’un tek proje okulu olan İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sosyal etkinliklerin, projelerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Programda emeği geçenlere teşekkür etti.

111111111.jpg

22222-003.jpg

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.