BİR NUMARA MUSLERA’YA UĞUR GETİRECEK

BİR NUMARA MUSLERA’YA UĞUR GETİRECEK

Galatasaray’ın bir numaralı file bekçisi Uruguaylı Fernando Muslera, GSTV’ye açıklamalarda bulundu.

A+A-

1 numaralı forma benim favori numaramdı diyen Muslera, “Galatasaray’a geldiğimde 1 numara arkadaşım Aykut Erçetin giyiyordu. 25 yaşında olduğum için o zaman 25 numarayı aldım. Üstüne de 2 sezon şampiyon olduk. Ben de uğursuzluk olmasın diye hiç değiştirmedim. Ancak geçen sezon şampiyon olamadık ve şimdi artık 1 numarayı değiştirme zamanım geldi ve artık 1 numarayı giyeceğim” diyerek yeni sezonda 1 numaralı formanın kendisine uğur getireceğini iddia etti.

"TARAFTARLAR FORMAMA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ"
Muslera, formasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Taraftarlar satışa sunulan benim formama iki sezonda da büyük ilgi gösterdi. Çocuklar büyükler hep popüler numaraları isterler. 7-9-10 vs. ya da Burak ve Selçuk gibi yıldızların numaralarını. Kaleci formaları da normalde çok rağbet görmez genelde. O yüzden benim formamım çok satılması benim için çok duygusal bir durum oldu. Bu sezon formalar yeninden GS Store’da satışa çıktı. Umarım yine en çok satanlar arasına benim formam girer” diyerek 1 numaraya güvendiğini vurguladı.
Sezon açılışına fazla zamanlarının olmadığını belirten milli kaleci, kendisini bireysel olarak da, fiziksel olarak da iyi hissettiğini söyledi. Bir an önce ligin başlamasını bekliyorum diyen genç kaleci, “Takım olarak da zihinsel ve güç olarak da iyi durumdayız. Şu anda ligin başlamasını o kadar çok özledim ki. Bir an önce başlasın ve heyecanım yatışsın istiyorum” dedi.

"TARİHE GEÇMEK İSTİYORUM"
Avrupa'nın en iyi kulüplerinden birinde oynadığını açıklayana Muslera, “Kulübümüzün tarihine Taffarel ve Mondragon gibi adımı yazdırmak istiyorum. Yabancı olarak bir kulübün tarihine geçmek kolay değil. Eğer sözleşmemi tamamlarsam en çok oynayan yabancı olacağım ve buna büyük gurur verecek” açıklamasını yaptı.

"PENALTI YİNE ATARIM"
İki sezon önce Manisa’daki penaltı atışıyla ilgili olarak da konuşan genç eldiven Muslera, “Taraftar, Manisa maçında benim penaltı atmam için ismimi bağırdı. Fatih Terim’de bana bu görevi verdi ve penaltıyı gole çevirdim. Eğer hocamız Prandelli de aynısını yaparsa penaltıyı atar ve bunu atmaktan mutlu olurum. Ama elbette önceliğim kaleci olarak katkı vermek” diyerek penaltı atışına hazır olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.