Bin 592 üyesi olan bir yönetim başarılı mıdır?

Bin 592 üyesi olan bir yönetim başarılı mıdır?

Samsun Bafra eski ülkü ocakları ilçe başkanı olan Kemal Şahin, MHP ilçe başkanlığına adaylığını ilan etti.

A+A-
MHP ilçe başkanlığına aday olan Kemal Şahin, 23 yaşında Bafra ülkü ocakları başkanı oldu. MHP nin  Başkan adaylarının içerisinde en genci olan Şahin, "bin 592 üyemiz mevcut" dedi.
 
 
MHP Köylerden Ciddi Oranda Oy Aldı
 
2009 Belediye seçimlerinde Bafra da AKP ile aramızda bin 181 olan oy farkı  2014 seçimlerinde  yani mevcut ilçe başkanımızın başkanlığında ki MHP’ de 12 bin 519 a çıkarıldı. Bunun sebebi olarak köylerinde belediye başkanlığı seçimlerinde oy kullanması gösterildi ama gerçekte bu öyle değil dikkatli incelendiğinde görülecek ki MHP Bafra’da köylerden ciddi oranda oy aldı. Bafranın ülkücü hareket olarak çok büyük geçmişi olduğunu dile getiren şahin, Bafra da teşkilatlar arasında sıkıntılar olduğunu söyleyerek,"bunların ana sebebi olarak biz MHP ilçe başkanımızı görüyoruz. İnsanları birbirleri ile görüştürecek, barıştıracak olan başkanımızdır." dedi. 
402 delege var
 
Keyfii delege yazımı yapılmaması ile ilgili bir toplantı yapıldığını söyleyen Şahin, ben toplantıda yoktum. fakat bazı duyumlar aldım.dost akraba için delege yazılmayacağı öne sürüldü.  fakat mevcut ilçe başkanı nın bu konu da pek adil olmadığı anlatılmış. İnşallah sayın başkanımız bu durumdan ders çıkarır ve MHP olarak iyi işler çıkarırız. MHP’nin toplam 402 delege sayısı var.
 
 
Bu MHP'nin Kaderi Değil
 
MHP'nin aldığı oy sayısının çokluğuna göre Bafra'da gücünü gösteremediğini söyleyen Şahin bu durum MHP'nin kaderi değil dedi. Şahin konuşmasında; ''MHP bu oy gücünü arkasına alamıyor. bütün okullardaki müdürlerimiz haksız yere yerlerinden oluyor. Ama bunun karşısında Bafra MHP yeteri kadar ses çıkaramadı. İnşallah nasip olursa okuldaki müdürden, öğretmenden, memurdan, hastanedeki çalışanına, çiftçimize, köylümüze esnafımıza kadar herkes ben MHP’liyim, ben ülkücüyüm diyen herkes son seçimlerde alınan 33.746 oyun gücünü arkasında hissedecek.''şeklinde konuştu. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Şahin dışında mevcut Başkan Av. Hüseyin Acar ve İş Adamı İsmail Süleymanoğluda adaylar arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.