Bilge Çocuk Anaokulu Öğrencilerinden Barış Medya Gruba Ziyaret

Bilge Çocuk Anaokulu Öğrencilerinden Barış Medya Gruba Ziyaret

Bafra Bilge Çocuk Anaokulu öğrencileri, Barış Medya Grubu ziyaret etti.

A+A-

Bafra Bilge Çocuk Anaokulu öğrencileri, Barış Medya Grubu ziyaret ederek, radyo yayını ve internet Haberciliği hakkında ve radyoculuk mesleği ve gazetecilik mesleği ile alakalı bilgiler edindiler.

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, " Bilge Çocuk Anaokulu öğretmen ve minik öğrencilerini burada ağırladığımız için çok mutluyuz. Çocuklarımız radyo konusunda meraklarını, acaba bir radyonun işlevliği nedir, nasıl çalışıyor ses bize nasıl ulaşıyor diye merak ediyorlar… Ve internet haberciği nedir? Haber sitemizde haberler nasıl oluşuyor? Gazetecimizin bu iş yerinde ki işlevi nedir?

 Biz de çocuklarımıza bir sunum yaptık burada inşallah faydalı olduk." dedi.

 

Görüşlerini belirten Bilge Çocuk Anaokulu Öğretmenleri Havva Tezce, Hafsa Yurt, "Çocuklarımıza belli etkinlikler kapsamında meslekleri tanıtırken yerinde görmelerini sağlamak ve meslek hakkında bilgi edinmeleri  hafızalarına bir şekilde kazımaları için böyle ziyaretler düzenledik." ifadelerini kullandı.

bilge-cocuk-anaokulu-ogrencilerinden-baris-medya-gruba-ziyaret.jpg  bilge-cocuk-anaokulu-ogrencilerinden-baris-medya-gruba-ziyaret-1.jpg  bafra haber-Bilge Çocuk Anaokulu Öğrencilerinden Barış Medya Gruba Ziyaret  bafra haber-Bilge Çocuk Anaokulu Öğrencilerinden Barış Medya Gruba Ziyaret  bafra haber-Bilge Çocuk Anaokulu Öğrencilerinden Barış Medya Gruba Ziyaret  bafra haber-Bilge Çocuk Anaokulu Öğrencilerinden Barış Medya Gruba Ziyaret

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.