BİLARDO FEDERASYONUNDAN BAFRA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

BİLARDO FEDERASYONUNDAN BAFRA KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

Bafra Kaymakamı Halis Arslan Bilardo Federasyonuyla irtibata geçerek ilçemize davet etti.

A+A-

Bafra’ya davet üzerine gelen Bilardo Federasyonu 2.inci başkanı Cumabey Germi, Bilardo Samsun İl temsilcisi Metin Yıldırım, Gençlik ve Spor müdürü Osman Şenocak ve Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu  Kaymakam Halis Arslan ile birlikte bir toplantı yaptılar.

Toplantıda konuşulan konular arasında Bafra’da yakın zamanda yapılması planlanan Bafra Kaymakamlığı  1.inci Çeltik Bilardo Turnuvasıydı. Ayrıca kimlerin katılacağını, sadece ilçe içerisinde yapılacağını  ve kategorilerin belirlenmesi konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu.

Açıklama yapan bilardo federasyonu 2.inci başkanı Cumabey Germi ; Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın  federasyonumuzu araması bizleri oldukça sevindirdi. Tabii ki bir spor dalı olan bilardonun da yaygınlaşması ve geniş çaplarda turnuvalar yapılması gerekmektedir. Bafra ilçesinde yapılacak olan bilardo turnuvası organizasyonunda gerekli çalışmaları hep birlikte yaparak güzel bir şekilde sonuçlandırılmalıyız dedi.

Kaymakam Halis Arslan ise bilardo federasyonundan davet üzerine gelen başkan ve yönetimine teşekkürde bulundu. İlçemizde bütün spor dallarının faaliyete geçirmek için değişik projeler üretiyoruz. Bu konuda çocuklarımızın ve gençlerimizin değişik spor dallarına eğilimleri fazla. Tabi ki bu tür olaylarda bizleri de sevindiriyorlar. Yenir bir projeyle bilardo turnuvası düzenlemeyi düşündük.  3 veya 4 gün sürecek olan bu turnuva sonucunda başarılı olanlara kupa ve ödülleri verilecektir dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.